loader image

Turistički Samit Vojvodine

Huan Pablo Eskobar, poznat i pod promenjenim imenom kao Sebastijan Marokin, autor knjige „Moj otac Pablo Eskobar“ u četvrtak 9. maja u mts Dvorani održaće po prvi put u Beogradu dugoočekivano predavanje, nakon čega će uslediti i razgovor sa publikom.

Uprkos svom zloglasnom prezimenu, Huan Pablo, odabrao je život mira i pomirenja. U posebnom dijalogu sa publikom govoriće o svom nesvakidašnjem životnom iskustvu i predstaviti svedočenje čoveka koji je, u svom ranom detinjstvu učio kroz moć, obilje i najsurovije nasilje, a koje ga je istovremeno istinski preobratilo i navelo da prihvati mir kao način života.

Njegova potresna ispovest i životna priča, govore o tome kako je uspeo da se izvuče iz neželjenog nasleđa, kako je video dve suprotne strane svog oca i živeo život u bekstvu. Ovim jedinstvenim gostovanjem, Huan Pablo će pružiti uvid u okruženje u kome je odrastao i na koji ga je način to obeležilo i formiralo u čoveka u kog je stasao. Intiman presek očeve biografije, sa posebnim osvrtom na uticaj koji su njegov otac i ljudi oko njega ostavili na mlađe generacije, ima za cilj sagledavanje načina na koje je moguće promeniti i kolektivne i pojedinačne narative, vrednosti i verovanja današnje omladine.

Uzimajući u obzir celokupno teško nasleđe svog oca, Huan Pablo Eskobar, informaciju o tome čime se bavi njegov otac, dobija sa sedam a prvu veliku lekciju već sa devet godina. Pablo Eskobar, savetovao je svog sina da nikada ne krene njegovim stopama. „Moj otac nije osoba koja treba da se oponaša. On je pokazao put koji nikada ne treba da sledimo kao društvo, jer je to put samouništenja, gubitka vrednosti i mesto gde život prestaje da bude važan“ poručio je Huan Pablo Eskobar i dodao „Naučio sam dosta toga od oca, a najvažnija od svih lekcija je ta da ako želim da živim, moram biti potpuna suprotnost njemu“.

9. maja u mts Dvorani, u Beogradu, očekujemo inspirativno veče koje će se dugo pamtiti i životnu priču iz druge perspektive.

Ograničen kontingent ulaznica za ovo ekskluzivno gostovanje i ispovest Huana Pabla Eskobara, dostupan je na mtsdvorana.rs po pretprodajnim cenama.

USLOVI AKREDITOVANJA
  • Prijavljivanje za praćenje predavanja „Moj otac Pablo Eskobar“ otvoreno je za sve medijske kuće.
  • Rok za podnošenje prijava za akreditovanje predstavnika medija je 3. maj 2024.
  • Prijave koje budu podnete posle ovog datuma neće biti razmatrane.
  • Sve medijske kuće čiji zahtev za akreditovanje bude prihvaćen biće o tome obaveštavane do 7. maja 2024.

 

Odredbe po vrsti medija

Televizija:
Televizijske ekipe mogu da apliciraju za maksimalno 3 akreditacije.

Radio:
Radio stanice mogu da apliciraju za maksimalno 2 akreditacije, za reportere.

Štampani mediji:
Štampani mediji (dnevni, nedeljni, dvonedeljni i mesečni) mogu da apliciraju za maksimalno 2 akreditacije, za novinara i fotografa.

Novinske agencije:
Novinske agencije mogu da apliciraju za maksimalno 3 akreditacije, ali samo u slučaju da prijavljuju sastav reporter, fotograf i snimatelj, odnosno i foto i video servis.

Internet mediji:
Internet mediji mogu da apliciraju za maksimalno 2 novinarske akreditacije, za novinara i fotografa.

Najkasnije do 6. maja dobićete povratnu informaciju o tome da li je Vaša akreditacija odobrena.


Ulaznice su u prodaji po promotivnim cenama

Uspešno ste popunili zahtev za akreditovanje.
Najkasnije do 6. maja dobićete povratnu informaciju o tome da li je Vaša akreditacija odobrena.