loader image

O nama

Naš put

BIT EVENTS

o nama

Za nas ne postoje granice!

Naš glavni cilj je da ostvarimo Vašu ideju na jedinstven način! Ponuda BIT Events tima prilagođena je svim uzrastima, a kreirana sa željom da zadovolji različite potrebe i interesovanja. Entuzijazam i motivacija su ono što nas čini drugačijim.

Connectivity, Communication, Brainstorming, Networking and Action – najbolji model za uspešan projekat! I ne zaboravite da je možda baš sada pravi trenutak da započnete realizaciju Vaše ideje, jer kreativnost i uspeh zahtevaju temeljnu pripremu!
Istorija

Upoznajte nas!

BIT Events je osnovan 2019. Dugogodišnje iskustvo u turizmu i menadžmentu događaja podstaklo nas je da osnujemo agenciju specijalizovanu za usluge organizacije svih vrsta događaja. Na ovaj način objedinjujemo široku ponudu grada Novog Sada kao sedišta agencije, podstičemo razvoj kongresnog turizma, kreativne industrije i stvaranja jedinstvenih doživljaja.

Za nas ne postoje granice! Uz saradnju sa inostranim partnerima događaje realizujemo na različitim destinacijama, različitog obima i vrsta. I to nije sve, osim događaja, tim bilding, podsticajna putovanja i sajmovi upotpunjuju ponudu koju kreiramo kao segment izuzetno popularnog poslovnog turizma. Organizovali smo online i hibridne događaje , koji su doneli izuzetno uspešne rezultate.

Naši partneri

Hvala vam na podršci

Naš glavni cilj je da realizujemo Vašu ideju na jedinstven način!

BIT EVENTS VAM NUDI

Naše usluge